Hem 5 Spela

Spela

Boka padelbana enkelt och smidigt med Playtomics!

Vi vet att padel är en fantastisk sport som bara blir mer och mer populär, och vi är här för att göra det enkelt för dig att njuta av den. För att göra bokningsprocessen så enkel och bekväm som möjligt använder vi oss av Playtomics, en ledande plattform för att boka padelbanor online.

Spela

Såhär bokar du via Playtomics

1.

Besök vår bokningssida på Playtomics. Du hittar den via våra knappar på hemsidan där det står ”Boka tid” eller genom att klicka här.

2.

Välj önskat datum och tid för din padelmatch. Du kommer att se en lista över tillgängliga tider för valt datum i kalendern.

3.

Klicka på den tid du vill boka och ange därefter i Håltagar’n hur lång tid du vill spela.

4.

Om du redan har ett konto på Playtomics och är utloggad så loggar du in i nästa steg. Annars kan du enkelt skapa ett konto och/eller därefter fylla i dina kontaktuppgifter.

5.

Bekräfta dina uppgifter och betala för din bokning online. Playtomics accepterar flera betalningsalternativ för att göra processen så enkel som möjligt för dig.

6.

Efter betalningen är klar får du en bekräftelse på din bokning via e-post. Spara detta e-postmeddelande, eftersom det innehåller viktig information om din bokning och hur du kommer åt padelbanan.

Right Menu Icon