Hem 5 Om oss

Om oss

Habo Padel- och Boulecenter är en modern sportanläggning belägen i vackra Habo, intill Vättern. Vi grundades med en passion för att erbjuda högkvalitativa padel- och boulebanor och en härlig upplevelse för alla padelälskare.

Vår anläggning är utrustad med toppmoderna banor som passar spelare på alla nivåer, från nybörjare till erfarna. Vi strävar efter att göra padel och boule tillgängligt och roligt för alla, oavsett ålder, erfarenhet eller färdighet. Utöver våra banor erbjuder vi en rad olika aktiviteter och evenemang, såsom seriespel, turneringar och temakvällar.

Vi är stolta över vår vackra natursköna miljö, med en egen sandstrand och bekväma solstolar där du kan koppla av efter en intensiv match. På vårt center finner du även en välutrustad bar som erbjuder läckra snacks, drycker, glass och padeltillbehör, samt minitapas och bubbel för att förgylla din upplevelse.

På Habo Padel- och Boulecenter är gemenskapen och den goda stämningen central. Vårt engagerade team arbetar ständigt för att erbjuda en minnesvärd upplevelse för varje besökare och säkerställa att du får bästa möjliga service under ditt besök. Vi är övertygade om att vår anläggning och vårt team kommer att överträffa dina förväntningar och skapa en plats där du kan återvända gång på gång för att njuta av padel och boule i enastående miljö.

Varmt välkommen till Habo Padel- och Boulecenter – din destination för sport, avkoppling och gemenskap i Habo!

Spela

Att göra hos oss

Lunchpadel

Ta en paus från jobbet och ladda batterierna med en intensiv padelmatch under lunchen. Ingen tid går förlorad – vi har snabba och enkla matlösningar så du kan fokusera på spelet!

Helgpadel

Fira helgen med vänner eller familj med en runda padel på våra toppmoderna banor. Utnyttja din lediga tid och koppla av i en härlig miljö intill Vättern.

Kompispadel

Samla gänget och boka en padelbana för att tävla, skratta och umgås tillsammans. Inget är bättre än att dela en dag av sport och gemenskap med dina vänner.

AW-padel

Koppla av efter en lång arbetsdag med dina kollegor på vårt center. Vi erbjuder spännande padelmatcher, god mat och trevlig samvaro för att skapa det perfekta afterwork-evenemanget.

Dejtpadel

Bjud ut den där speciella personen på en aktiv och annorlunda dejt! Lär känna varandra över en padelmatch och njut av bubbel och minitapas i solstolarna på vår egen sandstrand efteråt.

Instagram

Kom igång!

Välkommen till vår passionerade padelvärld, där adrenalinet flödar och leenden aldrig tar slut! Släpp loss din energi, träffa nya vänner och utmana dig själv på vår toppmoderna padelbana.

Right Menu Icon